Met de auto

Via de website van A naar Beter blijf je op de hoogte van eventuele wegwerkzaamheden. Zijn er op jouw route wegwerkzaamheden gepland, dan moet je met een langere reistijd rekening houden.

Openbaar vervoer

Maastricht Aachen Airport ligt aan de Vliegveldweg 90 op Maastricht Airport en is met de bus bereikbaar via lijn 30 (Maastricht-Sittard) van Arriva. De bus stopt op de NS-stations Maastricht, Sittard, Beek-Elsloo en het station van Arriva in Meerssen.

We adviseren je een persoonlijk reisplan te maken. Dat kan onder meer via de website www.9292.nl of telefonisch via +31(0)900 9292. Het openbaar vervoer heeft een vast reisschema dat niet aangepast wordt bij eventuele vertragingen van vluchten.

Vanaf de NS-stations en Arriva- stations reis je verder binnen Nederland.

Vanuit België: www.grenstreinbus.be en vanuit Duitsland: www.avv.de

Parkeren

U kunt parkeren op loopafstand van de terminal. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Voor de passagiersterminal zijn enkele parkeerplaatsen om de koffers uit of in te laden. Kort parkeren doet u rechts van de terminal op P1. Voor lang parkeren zet u uw auto op P2, links van de terminal. Beide parkeerplaatsen zijn op loopafstand van de terminal.

Het is momenteel niet mogelijk (online) een parkeerplaats te reserveren.

Parkeertarieven P2

knipsel-p2

Taxi’s

Taxi’s zijn op afroep beschikbaar aan de voorkant van de passagiersterminal. Een lijst met telefoonnummers hangt bij de taxistandplaats.

Autoverhuur

De volgende autoverhuurbedrijven bieden huurauto’s aan op Maastricht Aachen Airport:

sixt
hertz
europcar

Altijd op de hoogte